Den Digital Drogen

Patrik Wincent ger ut sin andra bok om digitalt missbruk – ”Den Digitala Drogen”. Boken innehåller en introduktion kring internet- och mobilmissbruk, vetenskapliga studier, och berättar vad som händer med oss när vi överanvänder vår teknologi.

Den första boken av sitt slag

MOBIL-utan-underrubrik

Denna bok handlar om hur vi kan leva livet fullt ut och låta tekniken vara en frisk del av det i stället för en ohälsosam.Detta är den fösta boken av sitt slag, med ett förord av den världsledande experten inom området internetberoende, psykologen Kimberly Young. Boken hjälper dig att identifiera det digitala beroendet och förser dig med konkreta verktyg. Boken innehåller en introduktion kring internet- och mobilmissbruk, vetenskapliga studier, och berättar vad som händer med oss när vi överanvänder vår teknologi.Boken är avsedd för en bred publik: föräldrar, socialarbetare, lärare, elever, terapeuter och läkare.

Vill du spendera mindre tid med din mobil och skapa mer tid att engagera och njuta av ditt verkliga liv?Utgångspunkten för denna bok är inte att skärmtittandet är något dåligt. Det är att vi ska kunna njuta av vår elektronik och använda den utan att förlora våra liv.

450x165_patrik_bok

Författaren Patrik Wincent är auktoriserad terapeut och specialist inom dataspelsmissbruk. Han föreläser inom digitala missbruk och är själv pappa till en tonåring. Patrik har även grundat Dataspelsakuten och Internetakuten. Köp analoga boken >
Köp e-boken >


Skärmavbild 2016-04-23 kl. 15.51.03

 

”Det var tur att du skrev den här boken Patrik!

”Om boken i SVT!